top of page

SVD Kortemark vernieuwt!

SVD Kortemark vernieuwt !

 

Na de eerder onverwachte promotie van 4de provinciale naar 3de provinciale wisten we dat we, in het ondertussen afgelopen seizoen 23-24, voor een sportieve uitdaging stonden. Vele blessures overschaduwden een goede start van deze campagne en onze jonge ploeg ontbrak ervaring en scorend vermogen. Van deze leerschool plukken we zeker de vruchten bij onze terugkeer in 4de provinciale .

SVD Kortemark pakt de volgende campagne echter uit met een volledig nieuwe structuur. Onze nadruk komt nog meer te liggen op opleiding en doorstroming van jeugdspelers richting het 1ste elftal. De heer  Daniel Verduyn richt hiertoe, samen met héél wat lokale ondernemers, een beschermcomité op. Deze structuur ondersteunt die jeugd van SVD Kortemark en waakt erover dat de jeugdvisie verder  blijft bestaan en de vereniging ze verder uitbouwt. De sociale rol van SVD Kortemark is van groot belang binnen de Kortemarkse samenleving. Ongeveer 200 jongeren beoefenen er bij SVD hun geliefde sport en zorgen zo voor hun noodzakelijke lichaamsbeweging.

Huidig voorzitter Daniel Verduyn besliste eveneens om na bijna 30 jaar voorzitterschap de fakkel over te dragen aan de nieuwe voorzitter Benny Hoornaert. Zo ontstaat een sterke tandem om, samen met de huidige bestuursploeg en het nieuw opgerichte beschermcomité, SVD Kortemark verder uit te bouwen. De nadruk van deze nieuwe samenwerking ligt op de versterking van de jeugdwerking,  alsook bij de lokale verankering van de ondernemers die binnen Groot-Kortemark actief zijn.

Vanuit het bestuur danken we Daniel voor zijn jarenlange inzet en zijn we vooral blij dat hij ook in de toekomst zeer sterk betrokken blijft bij onze club als voorzitter van het beschermcomité. Zo  combineren we pakken ervaring met een frisse dynamiek, wat onze club enkel ten goede komt.

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page