top of page

Over SVD

Beste bezoeker,

U bent van harte welkom op deze website van onze voetbalclub SVD Kortemark. We proberen u via deze weg heel wat informatie te geven over het reilen en zeilen van onze vereniging, zoals het bij een echte “familie”ploeg past.

SVD Kortemark is een voetbalclub uit Kortemark en wij spelen in de Provinciale reeks West-Vlaanderen. Onze club is ontstaan in 2006 uit een fusie van SVD Handzame en VV Kortemark.

Niet alleen het eerste elftal wordt in de kijker geplaatst, ook onze jeugdploegen komen hier ruim aan bod. SVD Kortemark heeft een brede waaier van mogelijkheden die ervoor moet zorgen dat iedere speler het naar zijn zin moet hebben.

Hiermee willen wij eveneens de talrijke ouders, die ons steunen door hun voetballende kroost aan onze zorgen toe te vertrouwen, eens speciaal bedanken!
Ook een dank u wel aan alle ouders die hun kroost komen steunen bij alle wedstrijden die er gespeeld worden tijdens het voetbalseizoen. Hun massale aanwezigheid bij al onze activiteiten die we organiseren om onze club ook verder leefbaar te houden geeft onze medewerkers de moed om dit iedere keer verder te doen.

Het succes van SVD Kortemark is tevens een beloning voor alle stille medewerkers die zich week na week belangeloos inzetten opdat alle wedstrijden op wieltjes zouden lopen.

Dankzij onze goede jeugdwerking heeft onze club een belangrijk label gekregen, waardoor we met onze jeugdploegen in de provinciale reeksen mogen spelen. Het doorgroeien van onze jeugdspelers naar het eerste elftal toe doet ons heel veel plezier beleven, wie het ook moge zijn.

Beschouw dit als een uitnodiging om regelmatig onze website te bezoeken en aldus een deel te worden van de grote SVD familie.

Samen met het bestuur en alle spelers dank ik jullie voor deze belangstelling.

 

 

 

Nuttige clubinformatie over onze voetbalclub SVD Kortemark.

 

Clubnaam:
S.(terk) V.(lug) D.(apper)
S.V.D. Kortemark

Stamnummer:
005935

Website:
http://www.svdkortemark.be/

Club Logo :

Reeks A-Kern:
4de Provinciale A (West-Vlaanderen)


Clubkleuren heren:
Trui: geel-blauw
Short: geel
Kousen: geel

Adres secretariaat:
SVD Kortemark vzw
Ichtegemstraat, 2D
8610 Kortemark

 051/57.07.05
 

Adres terreinen:
Ichtegemstraat 2D
8610 Kortemark

Facturatiegegevens:
SVD Kortemark vzw
Ichtegemstraat, 2D
8610 Kortemark

BTW BE: 881.505.415

Rekening Nr.:   BE22 7380 1899 5147
BIC Code: KREDBEBB

 

 

Adres gerechtigd correspondent:
Volcke Martin
Ichtegemstraat, 2D
8610 Kortemark

0496/03.71.29

Vergaderingen Raad van Bestuur & VZW:


Tweemaandelijkse vergaderingen.

Vergaderingen Dagelijks Bestuur:
Volgens de thuiswedstrijden A-Kern 

 

Jeugdcoördinators:
Filip Deweerdt
Denduyver Frederic

Jeugdvoorzitter:


Erevoorzitter:
Geert Laleman

bottom of page